Редактор: e-mail: кадър bTVЩе е постижение, ако след новите марки заболеваемостта от COVID-19

...
Редактор: e-mail: кадър bTVЩе е постижение, ако след новите марки заболеваемостта от COVID-19
Коментари Харесай

Мутафчийски за новите мерки: Ако спадне заболеваемостта с 30 до 50 % ще е постижение

Редактор: 

e-mail: 

кадър bTV

Ще е достижение, в случай че след новите марки заболеваемостта от COVID-19 спадне с 30 до 50 на 100. Това изясни на брифинг в Министерски съвет шефът на Националния действен щаб за битка с ковид ген. Венцислав Мутафчийски.

Той акцентира, че сигурно новите ограничения не претендират да обзет всички конфликтни точки за разпространение на вируса, а целят понижаване на риска от заразяване.

„ Тук не става въпрос за затваряне по домовете, както и в никакъв случай не е ставало въпрос. Това са спекулации. Целта е да се понижи равнището на заболеваемостта, което ще настъпи най-рано към края на втората седмица от въвеждането на ограниченията. Намаляването на смъртността се чака сред втората и края на третата седмица. Човешкият живот е безспорната полезност. Като лекари, не можем да изповядваме друга полезност. Според нас би трябвало да се понижат до най-малко контактите и съгласно разбора в света тези места, които прочете министър Ангелов, са най-рисковите “, изясни шефът на НОЩ.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР